miercuri, 26 august 2009

Cum sa fii ... MADONNA

MADONNA - un nume cunoscut in toata lumea, o femeie care arata extraordinar la cei 51 de ani ai sai si care are o cariera demna de invidiat, o vedeta la superlativ !
Haideti, oameni buni, pregatiti trâmbitele, scoateti portavocea, consumati-va toate minutele si toate mesajele ca sa dati de veste in tara ca DIVA a sosit, in sfarsit, si in România !
Si daca esti fan, si daca nu esti fan, aici nu se discuta ! Nu se poate sa ratezi acest concert ! It's once in the lifetime ! E concertul pe care toti l-am asteptat de-o viata ! Este ca un vis devenit realitate. O realitate in care EA are lumea la picioare ! Dar care costa.
Atunci cand vrei sa o vezi pe Madonna, pe regina muzicii pop, trebuie sa te gandesti in primul rand la ...un numar. Mare. Un numar de mii de euro.
Dar hai sa facem o lista cu cifrele despre care s-a tot vorbit referitor la supermega concertul Madonnei din România.
O sa-i pun un titlu de radio..... :))

TOP 10 CIFRE

1. 500.000.000 $ - totalul incasarilor
2. 2.000.000 cristale swarovsky in compozitia scenei
3. 70.000 de fani
4. 5000 E chiria/ noapte in cel mai luxos apartament in hotelul unde e cazata
5. 1500 de oameni din echipa
6. 1370 (fix) de prosoape
7. 1000 jandarmi care asigura paza
8. 200 buretzei de machiaj
9. 15 secunde pentru a schimba costumele
10. 1 bucatar personal

Cam asta este topul. Bineinteles ca sunt mult mai multe cifre in total, dar daca ar fi sa le insir pe toate, risc sa va plictisesc.
Ei bine, banuiesc ca v-ati facut si voi deja o impresie despre cum e sa fii "fenomenul Madonna".
C-o fi bine, ca n-o fi bine, un lucru e cert : ieftin in niciun caz nu e !
Scump, domne, scump.... dincolo nu era Madonna

4 comentarii:

  1. he he he..m-as gandi la un numar cu Madonna :P
    e un brand Madonna, un brand care se vinde scump..

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca ai trecut "diva" in caps, ca asta e adevarul. Ce ma deranjeaza pe mine e nebunia mass-mediei, pana acum n-am auzit asa multe stiri despre muzica madonnei cat despre doleantele ei si alte chestii de genul asta. In fine, poate's si eu de vina ca n-am fost niciodata fan infocat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Madonna"diva"asta vai de capu ei bullsh** zic eu,se fataie pe scena ca si o pitipoanga da din gura ca ceausescu si gata,vin milioanele de euro,de ce va place asa de ea,nu sunt fan si nici daca s-ar ofera sa imi ofere un show privat:)) i-as da un sut de s-ar face cantareata de opera:)).scuze ca sunt asa nemils,o atac asa,dar mie ea imi trezeste un sentiment asa de dipret.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai de aceea isi permite sa jongleze cu numere ca acestea: pentru ca este una singura care a ajuns la acest nivel. Cand ma gandesc cate sute de mii stau la coada dupa ea...si vor mai sta mult si bine!

    RăspundețiȘtergere

 
Amestec de iluzii - Free Blogger Templates - by Templates para novo blogger